Kako povećati trepavice

Niti jedan izlazak nije potpun bez određenog make-up-a. A svaki make-up mora uključivati bogate i bujne trepavice koje će svakoga oboriti s nogu. Ako su oči ogledalo duše, onda su trepavice okvir tog ogledala, a ako je okvir lijep onda će i ogledalo biti primamljivije. Naše trepavice, osim što štite oči od neželjene prašine ukrašavaju lice i daju mu poseban dramatični dojam. Nije ni čudo što mnogi žele bujne i dugačke trepavice. Dok su neki imali sreću biti rođeni s prirodno bujnim i dugim trepavicama, drugi su se sigurno najmanje jednom upitali kako povećati trepavice.

Kako povećati trepavice?

Ako imate tanke i slabe trepavice ne morate se brinuti. Znanost i umjetnost su se pobrinuli da imate mnoštvo opcija za povećanje trepavica kako biste i vi mogli imati onaj neodoljiv zavodnički pogled.

Kako povećati trepavice – ugradnja

Prva opcija za kojom se poseže jesu umjetne trepavice i ekstenzije trepavica. Za umjetne je trepavice potrebna kratka vožnja do najbliže kozmetičke trgovine i mirne ruke. No ekstenzije trepavice se mogu dobiti posjetom raznim salonima ljepote gdje će se profesionalci pobrinuti da vaše trepavice zasjaju novim sjajem. Negativna strana jest to što ovakvi tretmani nisu trajni. Ekstenzije zahtijevaju nadopunu svakih mjesec dana, a trepavice koje se nalijepe većinom traju samo jedan dan.

Kako povećati trepavice – kućna njega

Druga opcija uključuje prirodne pripravke za rast trepavica. Kao što pazite da ne dolazi do ispadanje kose i da bude bujna i gusta, isto treba činiti i s trepavicama. Ako želite snažne i guste trepavice možete se poslužiti s nekoliko sastojaka iz kućne ljekarne. Često se koriti maslinovo ulje, aloe vera i vitamin E.

Kako povećati trepavice – kozmetički proizvodi

U najveću i sve popularniju skupinu za povećanje trepavica spadaju razni kozmetički proizvodi. Ti proizvodi uključuju razne serume koji vašim trepavicama daju dovoljnu dozu vitamina kako bi one rasle i postajale sve jače. Isto je i s vašom kosom. Većina dostupnih proizvoda koristi kombinaciju različitih prirodnih sastojaka koji utječu na jačanje i rast trepavica. Ovaj je postupak prilično brz, prirodan je, a rezultati su trajni budući da vam trepavice neće otpasti kada prestanete koristiti određeni proizvod. Kada jednom dobijete savršene trepavice koje želite, možete samo s vremena na vrijeme koristiti serum, a ako želite još više drame za večernji izlazak dostupno vam je mnoštvo maskara kojima možete dati dodatni volumen vašim trepavicama.
Vaše trepavice zaslužuju jednaku njegu kao i vaša kosa – nahranite ih samo najboljim proizvodima.

Pročitajte i članak o tome kako vam Lux Factor 4D hyaluron krema nakon redovitog korištenja može utjecati na pomlađivanje kože, a ima i botox učinak.

Slične objave: