Nova NYX kolekcija za ljubitelje dobre šminke

NYX Professional Makeup - Concealer Jar – Orange

Nova NYX „Can’t Stop Won’t Stop“ kolekcija sve je što trebate kako biste napravili savršenu bazu! U njoj se nalaze svi proizvodi za stvaranje savršene podloge za ostale kvalitetne NYX kozmetičke proizvode koje ćete nanijeti. Svi znamo da se ništa ne može dobro nadograditi bez dobrih temelja! Preporučujemo vam da više investirate u dobar primjer, puder, korektor i slične proizvode, a onda nadograđujete s raznim (i budget i premium) opcijama kasnije.

NYX „Can’t Stop Won’t Stop“

„Can’t Stop Won’t Stop“ NYX linija nudi nam tekući puder, korektor, puder u prahu, puder u kamenu, primer te četkicu za nanošenje. Ovo je praktički sve što trebate da biste imali savršen početak za vaš svakodnevni, ali i neki elegantni make-up look.

NYX Professional Makeup puder u prahu

NYX Professional Makeup puder u prahu – Can’t Stop Won’t Stop Setting Powder – Light

Nanošenje „Can’t Stop Won’t Stop“ baze započinje njihovim primerom. On koži daje matte finish i smanjuje vidljivost pora. To je jako bitno za ljude koji imaju masnu kožu ili problema s aknama.

Puderi iz NYX kolekcije

Puder u kamenu dolazi u 24 nijanse, tako da se slaže s korektorom. Ima veću pokrivnost nego onaj u prahu te ostavlja svilenkasto mat finiš na koži. Zbog svoje pokrivnosti, može se koristiti i sam.

NYX puder

Puderi NYX

Njihov puder u prahu dolazi u 6 nijansi zbog toga što nema stopostotnu pokrivnost kao puder i korektor iz iste kolekcije. Na koži ostavlja svilenkast finiš i upija ulja lica kako bi ono ostalo netaknuto tijekom dana. Tekući puder dolazi u impresivnih 45 boja, varirajući od tenova s hladnim podtonovima sve do onih s toplim. Tako pruža kupcima svih porijekla mogućnost da nađu savršenu boju za sebe. Njegova će visoka pokrivnost moći prekriti sva nesavršenstva ostajući na licu cijeli dan. Puder je matte finisha koji ostavlja glatki osjećaj na licu.

Ostali NYX prozvodi

Puder NYX se može nanositi četkicom iz ove linije. Četkica je napravljena od sintetskih vlakana te je iznimno mekana te maksimalno iskorištava pokrivnost proizvoda zbog svoje gustoće. Ako ste netko tko pazi na porijeklo proizvoda, svakako će vam se svidjeti politika ovog brenda.

Korektor dolazi u nešto manje nijansi. On naime ima 24 nijanse koje također variraju od najbljeđih sve do najtamnijih tonova kože s oboje hladnim i toplim podtonovima. Lagano se nanosi i traje cijeli dan. Također je visoke pokrivnosti te se stoga može nositi i bez tekućeg pudera ispod što ga čini odličnim proizvodom za svakodnevno korištenje.

NYX proizvodi su sve što vam treba

Svi proizvodi također nude proizvode za ljude s neutralnim podtonom i tako upotpunjuju kolekciju. Korištenje proizvoda ove kolekcije skupa dat će vam najglađu, savršenu bazu. Ona će vam pomoći da ostali proizvodi „lijepo sjednu“ na lice te da nemate problema sa suhim dijelovima ili pak onima koji se neprestano sjaje! Proizvodi u ovom kolekciji traju 24 sata na vašemu licu, bez razmazivanja i uvlačenja proizvoda linije vašega lica. Vrlo su ugodni na koži, iako daju vrlo veliku pokrivnost.

Svi proizvodi iz ove kolekcije nisu bili testirani na životinjama, što je također jedna od prednosti. Svi proizvodi osim četkice su veganski. Kolekcija je iznimno popularna zbog spektra svih nijansi i dostupnosti kolekcije svima, zbog svoje izvrsne cijene. NYX također nudi lagan način za pronalazak svoje savršene nijanse na njihovoj stranici što je velika prednost u kupovini online.

Olovka za obrve

Još jedan veoma bitan proizvod iz široke NYX kolekcije je njihova olovka za obrve. Osim njih, u ponudi od Pink Panda web shopa nalaze se i neke druge marke poput Essence, Catrice ili Revolution. Svaka od ovih olovka za obrve ima svoje kvalitete i prednosti, a kupnjom online dostupne su po veoma niskim cijenama.

Olovka za obrve mora vam pasati s bojom kože, stoga ako imate crvenu kosu, nemojte birati olovku sa crvenkastim tonovima, jer će vam obrve dobiti narančastu nijansu. Prava odluka bila bi pepeljasta boja. Brinete s druge strane trebaju birati malo tamniju olovku, koja će im naglasiti obrve, jer u većini slučajeva imaju i tamniji ten. Pazite kod kupnje olovka za obrve kod crnih trebala bi biti u tamno smeđoj nijansi, a kod plavuša fokusirajte se na najtamniji dio svoje kože koji baca na smećkastu boju.

Olovka za obrve obavezan je make up proizvod svake žene, stoga nemojte čekati, već danas naručite onu olovku koja vam najbolje paše uz kosu i ten.

Slične objave:

1 comment on “Nova NYX kolekcija za ljubitelje dobre šminke

  1. Pingback: Usporite znakove starenja – Parfem

Comments are closed.