Šiltericama do cool stylinga

Šilterice se ubrajaju u vrlo popularan komad odjeće, koji je osobito pogodan za nošenje u slobodno vrijeme kao i za nadopunjavanje raznih sportskih odjevnih kombinacija. Iako ih u pravilu najviše nose mladi, one se nerijetko mogu vidjeti i na glavama starijih generacija, što je izuzetno cool i simpatičan prizor.

Volite li i vi šilterice?

Muškarci su veći poklonici šilt kapa, no, ne može se reći da ih pripadnice nježnijeg spola ne vole. Dapače, i žene rado svoje sportske odjevne kombinacije nadopunjavaju ovim atraktivnim odjevnim komadima.

Jesu li šilterice isključivo modni dodatak?

Šilt kape se smatraju odjevnim predmetom koji je osmišljen za nadopunjavanje stajlinga i mnogi ga doživljavaju kao modni dodatak bez osobite funkcionalnosti. No, to nije pravilo jer mnogi ove kape nose upravo zbog njihove funkcionalnosti. A uz to možete koristiti i mnoge različite majice,

Naime, unatoč upravo spomenutom uvriježenom mišljenju, šilterice ipak mogu biti itekako koristan komad odjeće. Ljeti mogu učinkovito zaštititi glavu, lice i oči od jakog sunca i tako prevenirati brojne štetne posljedice negativnog djelovanja UV zraka. I zimi su korisne za one ljude koji ne vole nositi klasične kape, jer i šilt kape mogu donekle zaštititi glavu od hladnoće i vjetra.

Osim toga njihova funkcionalnost dolazi do izražaja i u sportu, jer prikladna šilt kapa može itekako pomoći u obuzdavanju kose koja nas ometa tijekom bavljenja raznim sportskim aktivnostima.

Tržišna ponuda šilt kapa

Šilterice se proizvode u raznim oblicima i bojama pa svatko vrlo lako može pronaći odgovarajući model za svoj ukus i svoje potrebe. Tako možete birati između jednobojnih ili višebojnih šilterica, cool primjeraka sa simbolima ili natpisima kao i onih elegantnijih za neke posebne prigode.

Sjajni modeli šilterica mogu doprinijeti podizanju vašeg stajlinga i pobrinuti se da i u slobodno vrijeme istaknete svoju osobnost i modni stil.

Želite li biti cool i u trendu u tome će vam svakako pomoći ukusno odabrane i s ostalim komadima odjeće usklađene šilterice!

Osvježite svoj stil uz oksfordice. Ako su ostale čizme previše “rokerske” za vaš stil oblačenja, i ako više naginjete ka elegantnom i prepi načinu odevanja, oksfordice su savšene za vas. Čitajte više …

Slične objave:

1 comment on “Šiltericama do cool stylinga

  1. Pingback: Spremite vaše tijelo za plažu | Parfem

Comments are closed.