Tetovaža, da ili ne?

Predrasude koju su desetljećima bile povezane sa tetoviranim ljudima polako, ali sigurno nestaju. Prije nekoliko godina, nakon što bi ugledali tetoviranu osobu prva pomisao bi bila da se radi o osobi koja ima problema sa zakonom te da nismo sigurni ukoliko se nalazimo u njezinoj blizini. Kako se vi osjećate nakon što ugledate izrazito tetoviranu osobu? Uvijek će postojati skupina ljudi koja podupire tetoviranje te skupina koja se žestoko opire tetoviranju te tetovažama na vidljivom mjestu i to je sasvim u redu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i vlastiti stav, ono što je važno je to da predrasude nestaju, te skupina koja obožava i poštuje tetovaže nije tretirana kao skupina kriminalaca.

Kada je pravo vrijeme za tetovažu?

Sve je više odvažnih osoba koje svoje tijelo ukrašavaju tetovažama. Prije nego što se odlučiti za tetovažu, savjetujte se sa tattoo majstorom te prijateljima koje je najbolje mjesto za vašu tetovažu te koji motiv bi bio primjeren za vas. Ne zaboravite da je njega tetovaže izrazitno bitan faktor ukoliko želite održati lijep i postojan izgled godinama.

Najvažnije od svega je da ste sigurni u motiv koji želite tetovirati, ne zaboravite da je tetovaža dio vas te da ćete ju nositi do kraja života. Ukoliko mislite da ćete brzo i jednostavno ukloniti tetovažu laserom ili na neki drugi način, dvaput razmislite o toj ideji.

Uklanjanje tetovaže laserom je deset puta skuplje od tetoviranja, potrebno je nekoliko tretmana te je ponekad nemoguće ukloniti tetovažu u potpunosti zbog sastava boje ili tipa kože. Pravo vrijeme za tetoviranje ovisi o vama, kada osjetite da ste spremni za tetoviranje ne preostaje ništa drugo nego ugovoriti termin tetoviranja.

Njega tetovaže nakon tetoviranja

Nakon tetoviranja je izrazito važno da njega tetovaže bude prema uputama koje ste dobili od vašeg tattoo majstora. Najviše vam koristi krema za njegu tetovaže.Tri tjedna nakon tetoviranja je izrazito bitno da pazite na vašu tetovažu, budući da se radi o otvorenoj rani, njega tetovaže je glavni faktor koji će utjecati na proces zacijeljivanja i konačni izgled vaše tetovaže. Nakon što se proces zacijeljivanja završi briga o tetovaži ne prestaje, ne zaboravite da izgled vaše tetovaže ovisi isključivo o vama. Ukoliko njega tetovaže nije redovita boje i linije tetovaže će početi blijediti te će se postojanost vaše tetovaže drastično smanjiti.

Slične objave:

1 comment on “Tetovaža, da ili ne?

  1. Pingback: Zašto je nedostatak sna opasan za vaše zdravlje | Parfem

Comments are closed.