Top 5 parfema za 2013. godinu

Svi znaju da parfem može biti ženin najbolji prijatelj. Sa njim, ona je u stanju da promijeni svoje raspoloženje, svoj stav i način na koji je ljudi oko nje doživljavaju. Moć mirisa može biti toliko jaka da privuče nekog posebnog. Zbog toga nije ni čudo da svaka žena voli imati dobar parfem. 2013. godina je godina u kojoj je predstavljeno dosta novih parfema, ali tu su i oni koji su već probani i koji su dobili potvrdnu ocjenu. Ispod je top 5 parfema za 2013. godinu:

1. Dolce&Gabbana – Light Blue

Light Blue od Dolce&Gabbane je izvrstan, nadmoćan i neodoljiv parfem kome malo ko može odoliti. Sadrži note sicilijanskog limuna, zvončića, kedra, jabuke, mošusa, ruže i bambusa. Parfem je mješavina svježine i lakoće, savršen je za ljetnje večeri ili čak rane jesenje noći.

DolceGabbana - Light Blue

2. Marc Jacobs – Honey

Honey od Marc Jacobs-a je sunčani miris sa zavodljivim cvjetnim mirisom. Savršen je spoj sjaja i topline. Miris je idealan sa proljeće i ljeto. Sadrži note kruške, mandarine, narandžinog cvijeta, breskve, kajsije, meda, vanilije i drvene note. Parfem bi trebao da bude primamljiv i delikatan, a ovaj je upravo to.

3. Tom Ford – Black Orchid

Black Orchid od Tom Ford-a je luksuzan i senzualan miris, sa notama bergamota, limuna, mandarina, crne gardenije, jasmina, ylang – ylang, lotusa, orhideje, začina, pačulija, sandalovine, tamjana i vanilije. Ovaj miris je klasičan i vanvremenski, savršen za ženu od klase i prefinjenosti. Miris je takav da će postati zaštitni znakim mnogim ženama.

Black Orchid - Tom Ford

4. Viktor&Rolf – Flowerbomb

Flowerbomb od Viktor&Rolf-a je klasičan cvjetni i orijentalni parfem. Sa notama jasmina, ruže, orhideje, frezije i pačulija. Ovaj parfem ima super seksi i jako ženstven miris pa je idealan za one koje su u potrazi za klasičnim parfemom.

Flowerbomb - ViktorRolf

5. Marc Jacobs – Dot

Dot od Marc Jacobs-a je šik i energičan parfem. Sa svojom upadljivom bočicom, ovaj parfem je za hrabre žene koje žele da ostave utisak. Sadrži note crvenog voća, pitaje, orlovih noktiju, jasmina, kokosove vode, cvijeta narandže, vanilije i mošusa. Parfem je idealan za one žene koje žele miješati klasičan stil sa modernim.

Iako najbolji parfemi koštaju pravo malo bogatstvo, postoji dosta načina na koje se oni mogu kupiti po sniženim cijenama.

Slične objave: